info@lasgroepldr.nl

PROGRAMMA 2020

De bijeenkomsten van de LDR zijn normaliter altijd op dinsdag in alle maanden van het jaar behalve juli en augustus. De aanvang is 20:00 uur tenzij anders vermeld.  Naast de regulieren bijeenkomsten worden er ook nog wel eens aanvullende activiteiten georganiseerd zoals bedrijfs- en beursbezoeken

 

14 januari 

Nieuwjaarsbijeenkomst bij het Baggermuseum te Sliedrecht aan de Molendijk 204. 


18 februari

Lezing over 'Corrosion inhibitors' door Angelo Corbo MSc van Element te Amsterdam. De lezing zal in het Engels worden gehouden.  De lokatie is Linde Gas te Schiedam. 

18-02-2020 - LDR Uitnodiging.pdf.pdf
Download

 


17 maart 

Lezing over 'RVS voor de hoge temperatuur toepassingen' door Peter van Erk van Lincoln Electric. Lokatie Ara Hotel, Veerweg 10, 3336LM  te Zwijndrecht.

 

Vanuit het bestuur van de LDR willen wij geen enkel risico nemen en hebben daarom besloten de bijeenkomst van dinsdag 17 maart 2020 niet door te laten gaan voor zowel uw als onze veiligheid. 

 

17-03-2020 - LDR Uitnodiging (1).pdf
Download

 

 


21 april 

DEZE LEZING IS GEANNULEERD. 

Lezing en demo over een gassen en cilinders door Marco van Ameye van Air Products. Lokatie nader te bepalen. 


19 mei 

DEZE LEZING IS GEANNULEERD. 

Lezing over gevulde draden door Fred Neessen. Lokatie Linde Gas te Schiedam. 


22 juni 

Let op, dit is op een maandagavond. De lezing zal worden verzorgd door Marco van Ameye van Air Products en zal gaan over gasflessen met wifi, duurzaam en kostbesparend. 

Deze lezing zal plaatsvinden via Teams van Microsoft. U kunt zich inschrijven op de Intekenlijst elders op deze site. U zult dat via het opgegeven e-mail adres worden uitgenodigd voor de lezing. 


22 september 

Nog nader in te vullen.


20 oktober 

Nog nader in te vullen.


17 november 

Nog nader in te vullen.


15 december 

Nog nader in te vullen.